Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Monika Leová (32) letos v létě dovolenou v zahraničí moc neřešila. A vzhledem k počasí se jí to vyplatilo. S přítelem Martinem se vypravili jen do slovenské Bešeňové, kde si užívali radovánky v místním vodním ráji. "A ještě se chystáme do Benátek, čtyřdenní cestu jsem dostala od přítele k narozeninám," prozradila Super.cz.

Na Slovensku byli letos už asi potřetí. "Martin už říkal, jestli ho nevyvezu někam jinam, ale řekla jsem, že ne. Šetříme si totiž na dovolenou v zimě, to bychom se chtěli vypravit někam do tepla. Člověk tím načerpá to sluníčko, energie vydrží celou zimu a jste pořád happy," míní Leová.

Na Slovensku si Monika s přítelem nevyzkoušeli jen různé vodní atrakce, ale také potápění s přístrojem. "Zkusila jsem to poprvé v životě a jsem za to strašně ráda, protože mi to jde. Ne každému to zdravotní stav dovolí, třeba kvůli uším, aby nepraskly bubínky. Sice jsme se potápěli jen asi ve třech metrech, ale těším se, až to vyzkouším někde v moři. Líbilo by se mi Bali, ale prý je na potápění dobrý i Egypt. Ale tam by se mi asi moc nechtělo," plánuje.

Protože se Monika celý víkend pohybovala hlavně v plavkách, chtěli jsme vědět, jak si udržuje postavu. "Asi sportem, který mne baví. V létě hodně hraju beach volejbal. Ten mě drží hodně ve formě. Běhat se v tomhle teplu nedá. Jezdím i na sportovní kurzy, teď jsem byla v Čechách a chystám se ještě do Itálie. Je to akce od vysoké školy, soupeří mezi sebou týmy a je to super odreagování," řekla nám Monika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám