Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Další, která podlehla vlně selfíček bez nalíčení, je moderátorka Eva Decastelo (45)! Ztráty soukromí se nemusí bát, lidé ji bez šminek vůbec nepoznávají, na kameru a na focení se nechá ale vždycky nafintit. Teď sebrala veškerou odvahu a zveřejnila fotky bez namalovaného obličeje. A to doteď přitom vždy říkala, že kdyby ji někdo viděl bez make-upu, už si v branži nevydělá ani korunu. Je to opravdu až tak hrozné? Posuďte sami!

„Manžel se mě zeptal, jestli jsem si opravdu jistá, že chci zveřejňovat fotky bez nalíčení. Tvrdil, že on mě sice miluje, ale že si není jistý, jestli tohle národ unese. Asi se budu rozvádět,“ řekla Super.cz s nadsázkou Eva, která miluje, když může vyjít do ulic inkognito.

„Cítím se při tom skvěle, nikdo mě nepoznává. Lidé sice občas mají pocit, že mě odněkud znají, ale většinou tipují, že jsme spolu chodili do školy, nebo že máme děti ve stejné školce. Nikdy je nenapadne, kdo bych ve skutečnosti mohla být. A přijít nenalíčená na akci, kde mám pracovat, nepustí mě dovnitř. Budou si myslet, že jsem vetřelec,“ žertuje matka dvou dětí, která doteď na Primě dělala redaktorku TopStaru, teď ale dostala na stejné stanici i svůj vlastní pořad New Look.

A jak se její „nenamalované inkognito“ ve skutečnosti projevuje? „Byla jsem třeba nakupovat v obchodě s oblečením a nějaká paní si mě spletla s prodavačkou, tak se mě ptala, kde co je. Nechala jsem ji v tom, snažila jsem se jí poradit, ale říkala jsem si, že bych asi měla to líčení na nákupy mít,“ dodala moderátorka Eva Decastelo se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám