Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když dostala Kateřina Cajthamlová (61) nabídku zúčastnit se další řady taneční soutěže StarDance, ani na chvíli neuvažovala o tom, že by tuto příležitost nevyužila.

„Můj úplně první pocit byl 'bože, proč to nepřišlo před deseti lety', druhý pak 'to je báječný, že to vůbec přišlo'. A třetí pocit byl 'kdo bude můj tanečník?'. Když jsem pak dostala příležitost s Petrem chvíli mluvit, tak jsem se naprosto uklidnila a teď už se jen těším,” svěřila se nám na svém pátém tréninku Cajthamlová.

Tanečním partnerem známé lékařky je Petr Čadek, o kterém jeho manželka Jitka Čvančarová (46) prozradila, že je to i přes svou profesi barový typ a práskla na něj, že dokonce kouří. Nebude mít tedy Čadek problémy se známou propagátorkou zdravého životního stylu Cajthamlovou?

„Vůbec mě nijak neovlivňuje. Naopak já to po ní vyžaduju a ona mi říká, že jím dobře a vypadám dobře,” říká s úsměvem Petr Čadek.

Reklama

Další články

Načítám