Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do čím dál oblíbenějšího letoviska celebrit - rybářské vesnice Portofino na italské Riviéře - se vydala i jedna známá americká zpěvačka. Čerstvá třicátnice, která se vždy pyšnila plochým bříškem, zde relaxuje s partnerem a přáteli už několik dní a ke slunění a koupání v dostatečném soukromí využívají lodí a jachet.

Společnost autorce hitů jako Summertime Sadness či Born To Die Laně Del Rey a jejímu příteli Francescu Carrozzinimu dělá i sedmašedesátiletý italský obchodník Marco Tronchetti Provera se stále půvabnou manželkou Afef Jnifen (51). Ta je italskou televizní moderátorkou a bývalou modelkou s tuniskými kořeny a mimořádně charakteristická je pro ni hříva kudrnatých tmavých vlasů.

Nákupy v místních obchůdcích i buticích, které se zde množí jako houby po dešti, přitom se zpěvačkou, jejíž rodné jméno zní Elizabeth Woolridge Grant, obstarává i šéfredaktorka italského Vogue Franca Sozzani (65).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám