Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vybrala jsem 5 must have kousků z nové kolekce answear.cz. Můj styl je hodně minimalistický, takže si vždy do svého šatníku vybírám takové univerzální oblečení, které se dá snadno kombinovat. Každý by měl stavět na základech, právě tam se tvoří styl, který pak můžete doplnit o cokoliv dalšího, co se vám jen líbí. Snad vás tento článek a vybrané kousky inspirují.

Kožený křivák

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kvalitní kožený křivák je podle mého názoru jedním ze základů každého šatníku. Je to kousek, který využijete celoročně, nejvíce tedy na jaře a na podzim, ale bude se hodit i v létě na chladnější večery nebo v zimě pod kabát či kožich. Tento od značky Review je navíc zajímavý a originální svým provedením a barevnou kombinací hnědé a černé.

Hodinky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Univerzální hodinky by také žádné ženě ani muži neměly chybět. Já osobně mám ráda klasiku ve stříbrném nebo zlatém provedení, ale při prohlížení nových kolekcí na answear jsem se zamilovala do těchto DKNY. Černobílá se bude dát snadno kombinovat s jakýmkoliv outfitem a také nemusíte řešit, jaké šperky si zrovna vezmete.

Svetr

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ani vlněné svetry se v žádném šatníku neztratí. Každá žena by podle mě měla mít v šatníku alespoň jeden v neutrální barvě. U mě teď vede šedá, ale ve dnech, kdy "nemáte co na sebe" vás zachrání i svetřík v jakékoliv jiné barvě, bílý, černý nebo barevný.

Tenisky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tenisky jsou pro tuto sezónu absolutním must have kouskem. Ovládly přehlídková mola, ulice i módní blogy. A myslím si, že budou top kouskem i další sezóny. Jejich kouzlo spočívá v tom, jak jsou pohodlné a dnes už ani neexistují žádná pravidla v jejich kombinování. Prostě si je obujte, k čemukoliv vás napadne a můžete vyrazit. Mně baví ty v neutrálních barvách i trochu barevnější, které outfit rozzáří.

Sukně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Do sukní tohoto střihu jsem se zamilovala až tuto sezónu, ačkoliv v obchodech se objevují už několik sezon. Dají se snadno zkombinovat v podstatě s čímkoliv a unosíte je i na podzim se silonkami. Já si je často beru na sebe právě i s teniskami a vypadá to skvěle. A navíc opticky vytvoří štíhlý pas i nohy.

Další články

Načítám