Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na newyorské premiéře akční novinky Guye Ritchieho s názvem Krycí jméno U.N.C.L.E. se v pondělí objevil i nesmělý hrdina romantických komedií Hugh Grant. Britský herec, jehož kouzlu ve filmech v minulosti podlehly takové krásky jako Julia Roberts, Andie MacDowell či Renée Zellweger, sice za necelý měsíc bude mít už pětapadesát, ale pohled plaché laně si uchoval dodnes.

Prošedivělý trojnásobný otec se sice tentokrát neobjevuje na rozdíl od Henryho Cavilla a Armieho Hammera v hlavní roli, ale ve filmu, který se zatím těší slušnému přijetí, si jej určitě všimnete. Stejně jako fotografové a následně i média na premiérovém promítání, kam Hugh dorazil bez dámského doprovodu.

Anglického držitele Zlatého glóbu i ceny BAFTA, který strávil třináct let po boku nestárnoucí krajanky Elizabeth Hurley, si jistě pamatujete z trháků jako Čtyři svatby a jeden pohřeb, Notting Hill, Deník Bridget Jones, Jak na věc, Láska nebeská či Atlas mraků.

Reklama

Další články

Načítám