Hlavní obsah
Článek

Modelka Agáta Hanychová (38) si nemohla vybrat lépe. Zatímco ostatní nejen slavní tatínkové zapíjí zdraví miminka do němoty, snoubenec dcery herečky Veroniky Žilkové Miroslav Dopita naopak. Fotoreportéři Super.cz byli přítomní oslav narození prvního potomka mladé modelky a místo bujarých oslav byli svědky spíš komorní sešlosti. Jen s jedním nikdo nepočítal. Dopita místo žen líbal muže.

Pokud modelka Agáta Hanychová měla obavy z oslav narození svého synka, bylo to zbytečné. Pro jejího snoubence, jak se zdá, je jedinou ženou ve vesmíru. Hanychová by si ale měla spíš dát pozor na kamarády svého partnera. Ten byl totiž z narození syna tak nadšený, že líbal své kumpány.

I přesto ale oslava proběhla naprosto v klidném duchu. Jen hrstka přátel a několik skleniček drinku. A Dopita měl rozumné vysvětlení. „Nechci se opít. Ráno jedu za Agátou zase do nemocnice. Sice je to první potomek, musím se ale krotit,“ svěřil se Super.cz Dopita, který byl u své snoubenky, která porodila včera v půl páté odpoledne, skoro do půl deváté do večera. „Byl jsem s Agátou na pokoji. Nechceme o Kryšpínovi ale zatím mluvit. Ten okamžik si chceme užít se svými nejbližšími,“ vysvětlil Agátin snoubenec, který celý zářil štěstím.

Možná proto z nemocnice nedočkavě odjel do centra Prahy, kde se oslava narození potomka konala. A jelikož dorazil se značným předstihem, podle našich informací nějakou chvíli zapíjel svého synka sám. „Seděl sám u stolu a neustále někomu posílal SMSky. Až po půlhodině se začali scházet jeho přátele,“ popsal situaci v profláknutém baru Kozička v centru hlavního města jeden z návštěvníků podniku.

Po chvilce čekání ale dorazili i přátele hráče amerického fotbalu a z donesených dárků bylo zřejmé, že malý Kryšpín půjde nejspíš v otcových šlépějích. Od kamarádů svého tatínka totiž dostal plyšový ragbyový míč a nepřítomná maminka kytici slunečnic.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám