Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorku Událostí Danielu Písařovicovou (36) znají diváci z televizní obrazovky vždy perfektně nalíčenou a učesanou. Maskérnou totiž musí projít téměř každý, kdo se na televizní obrazovce objeví, obzvlášť když se jedná o moderátorku.

Od nánosů make-upu si tak Písařovicová odpočine aspoň v soukromí, kdy si může dovolit decentnější líčení. A to zvolila i v pořadu Českého rozhlasu Dvojka Host do domu, kam si ji pozvala moderátorka Stáňa Lekešová.

Téměř nenalíčenou Písařovicovou se staženými vlasy byste na ulici možná ani nepoznali. Ostřílená televizní harcovnice ve studiu přiznala, že na obrazovce pořád trpí trémou.

Než se ozve znělka Událostí, panuje v její duši nervozita. „Cítím ji před znělkou. Když se ozve, je to pro mě vysvobození. Pak už neřeším své třesavé pocity,“ prozradila v pořadu s tím, že se bojí různých věcí.

„Například že nám nebude fungovat technika a že nevyjde rozhovor,“ říká. Strach má i z toho, že se v přímém přenosu rozplácne ve studiu.

„Musím říct, že mi občas připadá, jako bych si předtím dala skleničku. Pletou se mi nohy, protože jsem soustředěná na to, abych šla hezky. Jednou mi dokonce podjel podpatek a já si říkala, kdy přijde ten den, kdy se tam rozplácnu, a dlouhou dobu bude kolovat po internetu, jak se to Písařovicové nepovedlo,“ uzavřela se smíchem moderátorka.

Reklama

Další články

Načítám