Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Daniel Landa (55) sice nejprve nevěřil svým očím, když před svým domem v Praze na Vyšehradě našel polité, poplivané a hlavně poškrábané luxusní porsche, když ale mladíka čapla policie, zakázal jí, aby ho trestně stíhala! „Uvědomil si, co udělal,“ říká Daniel.

S Petrem V., který studuje pražské gymnázium, se potkal spolu s jeho maminkou. Pro někoho možná kupodivu cucák nepřišel o zuby a jeho oči nezdobí monokly.

„Dlouho jsme mluvili, kluk si vše uvědomil v plném rozsahu, tím pádem stahuji obvinění a věc považuji za vyřešenou,“ uvedl Daniel. Prý se s vandalem na něčem domluvil, na čem, to ale neřekl.

„Není to nutné konkretizovat, ale za mě je to dostatečně výchovné. Kluk zazkratoval. Jsem přesvědčen, že ho to probralo a bude sekat dobrotu,“ dodal Landa. To je takový lidumil, že snad kluka ještě pozve jako hvězdného hosta na pódium při obřím Velekoncertu, který v září chystá v Praze Letňanech pro minimálně sto tisíc lidí. Mohli by si vzít věnce z čerstvých květin a zpívat spolu Půlnoční smíření Ivety Bartošové!

K události došlo koncem července, vše zachytily bezpečnostní kamery. Landa později, když už se na sociálních sítích šuškalo, kdo onen mladík je, své fanoušky varoval, aby nikdo nebral spravedlnost do svým rukou a viníka nelynčoval. Nyní se rozhodl, že klukovi dá šanci polepšit se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám