Hlavní obsah
Článek

Bývá jim vyčítáno, že nic nedokázaly, v ničem nevynikají ani neoplývají žádným výjimečným talentem, přesto značka Kardashian & Jenner funguje dokonale. Všech pět sester z rodinného klanu se totiž dostalo mezi dvacítku nejpopulárnějších celebrit na Instagramu - měřeno podle počtu osob, které jejich profily na sociální síti sledují.

Nejlépe si podle očekávání vede Kim Kardashian, která zaostává za vítěznou Beyoncé, která je se svými 42,9 milióny fanoušků na samém vrcholu žebříčku, 'jen' o 400 tisíc příznivců. Třetí příčku pak obsadila zpěvačka Taylor Swift s 41,8 milióny fanoušků následovaná Arianou Grande (40,6 mil.) a Selenou Gomez (40,4 mil.). Hned za Selenu se dostal se svými 35,9 milióny sledujících její ex Justin Bieber. Sedmá a osmá příčka pak patří Kendall Jenner (34,2 mil.) a její sestře Kylie (32,3 mil.). Devátá skončila rapperka Nicki Minaj (31,2 mil.) a desítku pak poměrně překvapivě uzavírá s 29,6 milióny sledujících brazilský fotbalista Neymar da Silva Santos Júnior.

Ovšem hned na 11. místě se drží Khloé Kardashian (29,4 mil.) následovaná Miley Cyrus, Cristianem Ronaldem, Katy Perry, Jennifer Lopez, Rihannou, Dwaynem Johnsonem a Lionelem Messim. Nejstarší ze sester Kourtney Kardashian se umístila jako devatenáctá, do dvacítky ‚nej‘ se probojovala ještě Demi Lovato.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám