Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jana Stryková má rok a půl starého syna Jáchyma, a jak sama říká, živější dítě by už mít ani nešlo. "Přála bych si říct, že mám hodné, disciplinované dítě, ale řekněme, že k tomu směřujeme. Cesta to bude ještě dlouhá," smála se herečka. "Snaží se rozumět, já se snažím rozumět jemu. Je to živější, zlobivější dítě, to přiznávám," řekla Super.cz Stryková, která hraje v připravovaném filmu Jak se zbavit nevěsty maminku Kordule Stropnické.

"Kordulka je naprosto disciplinované dítě, byla vždycky absolutně připravená. Taková profesionální herečka, až mě to překvapilo," říká o dceři Veroniky Žilkové a Martina Stropnického.

Během natáčení, které probíhá celé léto, Jáchyma hlídá její maminka, tchyně nebo partner Matěj - vnuk Waldemara Matušky. Pár žije na hromádce, na svatbu to zatím nevypadá.  "Je to partner, mohlo by to být cokoli, ale je to partner. Žádost o ruku nepřišla. Neřešíme to, myslím, že jsou zajímavější věci, jak trávit den, než se vdávat. Pokud ucítíme tu velkou potřebu se brát, tak to učiníme," dodala půvabná herečka.

Reklama

Další články

Načítám