Hlavní obsah
Článek

Nedaleko Úval u Prahy narazíte na panství herce, scenáristy a režiséra Ivana Vyskočila (69). Dům se zahradou, který Vyskočil koupil a upravil před čtrnácti lety spolu s bývalou ženou Anife, teď obývá se dvěma psy, mopsem Cedrikem, anglickým buldokem Edou, kočkami a přítelkyní Romanou (27).

„Jsme takové italské manželství, i když papír z úřadu na něj nemáme. Rozchody střídáme s návraty a teď momentálně žijeme v období, kdy jsme spolu a je nám fajn,“ vysvětlil hned v úvodu Ivan Vyskočil, který tropické večery tráví s přítelkyní ve vířivce.

Vyskočil je zároveň králem kuchyně. V letních měsících s o 42 let mladší přítelkyní pravidelně griluje.

„Připravil jsem něco z bohatého rejstříku svých receptů, jednu bulharskou specialitku z mletého masa a pak i nakládanou krkovici v marinádě. Samozřejmě i dva druhy zeleninových salátů, a abychom v dnešním pařáku netrpěli žízní, chladí se v lednici pár vzorků vína a nealko,“ prozradil svůj jídelníček pán domu, kterého Romana ihned pochválila.

„Ivan je skvělý kuchtík, hravě zvládá nejen grilování, umí i skvělé omáčky a jeho moučníky jsou super. Já jsem po několika pokusech svou snahu uplatnit se v tomto oboru vzdala. A přitom si myslím, že moje výtvory by určitě nebyly k zahození. Máme to ale tak rozdělené, že on vaří a já po něm uklízím ten bordel, co nadělá, a rozhodně není malej,“ prozradila Romana.

„Jednu věc musím přiznat. Pouštím ji k plotně jen v tom případě, když dostanu chuť na řízky. Ty umí, na rozdíl ode mě, skvěle, ale to je tak všechno,“ procedil mezi zuby herec, jehož na podzim čeká další práce.

„Budu režírovat komedii Alaina Reynarda-Fourtona Monsieur Amédée, kde se to hemží povětrnými ženštinami a mafiány a jednu roli, domácího mazlíčka, chci dát i Edovi. Takže musíme zkoušet. Zatím se, kluk jeden buldočí, snaží,“ uzavřel Vyskočil.

Reklama

Další články

Načítám