Hlavní obsah
Článek

Hollywoodský herec Kelsey Grammer si po šedesátce užívá starosti, jaké mají i o dvě generace mladší muži. Přestože se svým nejmladším potomkem působí jako děda na hlídání, k malému Kelseymu se hrdě hlásí jako jeho táta.

Držitel tří Zlatých glóbů zavítal se svou čtvrtou manželkou na pláž v Miami, kde málokoho napadlo, že s ní tvoří rodinu. O 25 let mladší Kayte totiž vypadá jako dcera, která vyrazila s dětmi za jejich dědečkem. Pár s výrazným věkovým rozdílem si spolu pořídil dvouletou Faith a Kelseyho, který v červenci oslavil teprve své první narozeniny.

Herec z filmů X-Men: Budoucí minulost či Transformers: Zánik si se čtyřmi ženami stačil pořídit celkem šest dětí. Jeho nejstarším potomkem je jednatřicetiletá Spencer Grammer, která se po vzoru slavného otce také věnuje herectví.

Kelsey Grammer se do čtveřice oženil v roce 2011 a s Kayte prožívá nejšťastnější období svého života, který provázela jedna tragédie za druhou. Známý herec se musel vyrovnat s vraždou otce i sestry a ztrátou dvou nevlastních bratrů, jež při potápění zabil žralok.

Reklama

Další články

Načítám