Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Sámer Issa (38) se svlékl. Kvůli charitě odhodil svršky a poprvé v životě zcela odhalil své tělo. Skryty zůstaly jen nejintimnější partie. Ty si Sámer zakrývá na fotografiích rukou. S uznávaným fotografem Michalem Skramuským nafotil pořádné žhavé snímky.

Fotograf Skramuský fotí převážně krásné dámy. Fotit nahého Sámera prý pro něj byla výzva. "Snad to dopadlo dobře. Spolupracovalo se nám výborně. Sámer je profík a šlo to rychle," řekl Super.cz Skramuský.

Nabídku nafotit akty dostal během své kariéry již několikrát. Vždycky odmítl. "Třikrát jsem dostal lákavou nabídku nafotit nahé fotky. Jednou to bylo pro nějakou kampaň, pak pro jednoho fotografa a také to chtěli producenti na obal desky. Vždycky jsem odmítl. Ač to nevypadá, jsem stydlivý a tohle tedy není zrovna moje parketa," vysvětlil Super.cz Sámer.

Nyní se po osmi letech v šoubyznysu rozhodl své tělo odhalit. Zadarmo a kvůli charitě. "Rok a půl spolupracuji s dětským domovem Klokánek. Často jsem se zúčastňoval aukcí obrazů, které pořádali a vždycky se vydražilo spoustu peněz. Proto jsem se rozhodl, že nafotím kontroverzní fotky, které půjdou do dražby a doufám, že z nich budou super peníze," vysvětluje.

Při focení se prý velmi styděl. "Nikdy už nic podobného fotit nechci. Hrozně jsem se styděl. Vyžadoval jsem kolem sebe jen tým lidí, které dobře znám. Líčila mě Veronika Vandasová, která mě už nahého viděla mnohokrát, protože s ní léta pracuji. Fotograf Skramuský je taky super. Fakt jsem byl hodně nervózní. Vše bylo hotovo za necelou hodinku," dodal Issa, který bude akt dražit 10. srpna na oslavě svých 26. narozenin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám