Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hollywoodský herec Alec Baldwin (65) si na stará kolena našel manželku, jakou mu závidí i výrazně mladší muži. Hilaria je prostě dokonalá. Nejenže mu porodila už dvě děti, ale při mateřských povinnostech zvládá rozšiřovat už tak velmi obsáhlý rodinný fotoarchiv.

Jednatřicetiletá cvičitelka jógy se fotí se stejným nadšením jako Kim Kardashian (43). Na sociálních sítích ráda dokazuje svou tělesnou pružnost v nejrůznějších krkolomných pozicích, a když je zrovna těhotná, poctivě dokumentuje své rostoucí bříško.

Dvojnásobná maminka zvládá péči o dvě děti levou zadní, takže má dostatek času, aby přiživila svůj profil na sociální síti. Hilaria mobil neodkládá dokonce ani při kojení, a tak se pochlubila intimním snímkem se svým miminkem.

Manželka Aleca Baldwina v polovině června porodila syna Rafaela, na něhož doma čekala téměř dvouletá sestřička Carmen. Akční žena byla už o čtyři dny později zvěčněna v supermarketu, kde dělala rodinný nákup. Je vidět, že Hilaria byla pro Aleca, který už má s hereckou kolegyní Kim Basinger dceru Ireland (19), opravdu skvělou volbou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám