Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nehoda na kajaku, k níž došlo v sobotu dopoledne na newyorské řece Hudson, má tragickou dohru. Poslední naděje a modlitby rodiny fotografa Jana Jonese i jeho partnerky Tali Lennox, bohužel nebyly vyslyšeny a jeho tělo bylo po dvou dnech pátrání nalezeno nedaleko místa, kde se dvaatřicetiletý Ian a jeho o deset mladší partnerka na kajaku převrátili.

Dcera skotské zpěvačky Annie Lennox, kterou se pasažérům okolo plující lodě podařilo vytáhnout na palubu, potvrdila, že nalezené tělo skutečně patří jejímu partnerovi. Policie již předtím uvedla, že svou roli na neštěstí mohl sehrát alkohol.

„Mé srdce je zdrcené. Můj nejlepší přítel, moje spřízněná duše, můj partner v nesnázích i kreativitě, láska a světlo mého života už se mnou není. Všechna láska, kterou mi kdy věnoval, mi nyní dává sílu přenést se přes tento čas. Vím, že je šťastný, že jsem byla zachráněna. Vzdejme mu poctu, oslavujme jeho krásnou duši a následujme jeho světlo,“ rozloučila se mladá umělkyně se svou láskou prostřednictvím sociální sítě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám