Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálová zpěvačka a herečka seriálu Ulice Michaela Doubravová přišla o hlas a lékaři byli nekompromisní. Nařídili jí několik týdnů hlasového klidu. Kdyby příkaz nerespektovala, možná by si už nikdy nezazpívala. Je to dost průšvih, protože právě zkouší nový muzikál Atlantida.

"Zatím naštěstí zkoušíme hlavně choreografie. A i to mi dává hodně zabrat. Pořád odněkud skáčeme, je to náročné. Ale to vlastně všechna představení v Divadle Kalich, kde pracujeme s režisérem a choreografem Janem Ďurovčíkem," svěřila nám Míša a v mini šortkách nám ukázala modřiny na nohách.

Známé rčení říká, že kdo neumí, učí. U Míši to platí podobně, protože období, kdy nemůže zpívat, využila i k tomu, že se na nějaký čas stala lektorkou muzikálového zpěvu. My ji potkali ve škole na pražské Rajské zahradě, kde byla součástí týmu uměleckého sdružení Ambrozia, které se snaží v létě zabavit místní děti zajímavým programem.

"Odskočila jsem si sem ze zkoušek a zastávám pozici paní učitelky. Předávám dětem svoje zkušenosti. Jsou moc šikovné a většina z mých kurzů se pak hlásí na konzervatoře a další umělecké školy a velmi úspěšně," je spokojená Míša, která už předtím týden vyučovala, pro změnu na uměleckém táboře v Chorvatsku.

"Tam mě vyzvedl můj kluk a jeli jsme na cestu po Evropě přes Chorvatsko do Benátek a do Vídně a zakončili jsme to na jižní Moravě. To byla taková třešinka na dortu před zbytkem prázdnin, kdy už budu jen zavřená ve zkušebně v divadle," popsala nám své léto Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám