Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Prachařová (38) se s bývalými partnery moc nevídá, výjimkou je Sámer Issa (38), s nímž prožila bouřlivý vztah krátce poté, co skončila na třetím místě v soutěži Miss ČR, a on byl téměř čerstvým majitelem stejné příčky v show Česko hledá SuperStar. Ti dva byli tenkrát postrachem večírků.

Byly tedy doby, kdy na sobě nenechali nit suchou, ale momentálně je to mezi nimi v pohodě, Agáta dokonce probírala se svým ex svoji hudební kariéru, kterou nastartovala píseň a videoklip k písni Agáta, kterou vytvořila spolu s rapperem Gipsym.

Proto jsme se ani nedivili, když jsme modelku potkali na třicetinách její bývalé lásky. "Jsem tady hlavně proto, že už zase začínám natáčet večírky. Ale samozřejmě bych Sámerovi ke třicetinám popřála. Když jsem dostala pozvánku a volala jsem mu, že přijdu, byl sice trochu překvapený, ale rád. A i já jsem ráda, že jsem tady," řekla Super.cz Agáta, která se na párty vyfikla do šatů, které nedoplnila svojí oblíbenou vycpanou podprsenkou, ale nevzala si žádnou.

Její manžel Jakub Prachař (40) prý na to, že se uvidí s bývalým přítelem, nežárlí. "On ví, že je to práce. Já mu taky nezakazuju natáčet s bývalýma. To tak je," krčila rameny.

Zajímalo nás, jak Agáta vzpomíná na dobu, kdy byli se Sámerem spolu. Už ani nevíme, jak dlouho spolu tehdy byli, protože se neustále scházeli a rozcházeli. "Ani já to sama nevím. Ale bylo to dlouhé a byla to jedna z mých opravdu velkých lásek. To přiznám. Bylo to magorství, ale myslím, že lidi v osmnácti letech dělají šílené věci. Kdybychom byli na vesnici, dělo by se to samé, jen my jsme u toho měli média. Ale nic bych neměnila ani nevracela. Prostě to k tomu patřilo," uzavřela Agáta.

Reklama

Další články

Načítám