Hlavní obsah
Článek

Módní fotografka Alja Minibaeva připravuje výstavu uměleckých fotografií známých českých osobností s dětmi, která má podpořit dětský domov na Zbraslavi. Jednou z rodinek, které svolily nechat se nafotit v něžně humorných situacích, byla ta modelky Kláry Medkové a Radka Kováče.

Fotbalista Radoslav Kováč se nechal pro pořízení vtipné fotografie postříkat kečupem a pokecat špagetami. Hlavně děti prý byly z celého focení nadšené. “Kluci se strašně těšili, až uvidí tatínka zapatlaného kečupem,“ smála se Medková, která už se věnuje především rodině, módním molům dala téměř vale.

A jak si rodinka užívá prázdniny, když zrovna není ve fotoateliéru? „Prázdniny jsme měli už v červnu, kdy měl manžel volno, byli jsme celá rodina tři týdny v Řecku,“ svěřila půvabná blondýnka. “Od července již trénuje, takže další část prázdnin trávíme s dětmi výlety. Byli jsme v Rakousku nebo v našem apartmánovém bytě v Harrachově, kde se věnujeme cyklistice, a teď pojedeme do Chorvatska," upřesnila.

Charitativní projekt Za oponou s podtitulem Děti pomáhají podpořili také Karel Gott, Simona Stašová, Ivana Chýlková, Petr Kolář a mnoho dalších. Vznikne 12-15 fotografií, které mohou návštěvníci vidět v říjnu v galerii Louvre. Součástí výstavy bude také charitativní dražba, jejíž výtěžek poputuje na konto dětského domova Charlotty Masarykové na Zbraslavi. V prodeji budou i miniatury vystavených fotografií.

Reklama

Další články

Načítám