Hlavní obsah
Článek

Na vystoupení Lady Gaga si budou muset její čeští fanoušci ještě pár měsíců počkat. Ti, kteří milují hudbu této výstřední umělkyně, si ale přece jen přijdou na své. Na festivalu Mácháč během předposledního prázdninového víkendu vystoupí geniální francouzský producent Madeon, který má na svědomí několik zpěvaččiných hitovek.

Hudebník, vlastním jménem Hugo Pierre Leclercq, začal s americkou popovou divou spolupracovat na nejím turné Born This Way Ball. Následně pro ni napsal tři tracky. Jedná se o skladby Gypsy, Mary Jane Holland a Venus na jejím albu ARTPOP. „Byla to pro mě fantastická zkušenost, protože jsem do té doby nikdy nespolupracoval s živými zpěváky,” komentoval spolupráci tehdy osmnáctiletý francouzský dýdžej.

Teprve dvacetiletý francouzský producent z Nantes, kterého Lady Gaga na sociální síti Instagram označila za svého malého bratříčka, bude hlavní hvězdou patnáctých oslav festivalu Mácháč. Na svůj věk toho stihl již opravdu mnoho. Nejenže je producentem několika skladeb zmíněné Lady Gaga, ale pracoval na písních pro kapelu Coldplay, zpěvačku Ellie Goulding nebo s bandem Two Door Cinema Club.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám