Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mít partnerku, která se narodila do jedné z nejbohatších rodin v USA, není jen tak a dá se očekávat, že to bude něco stát... Rappera Tygu konkrétně 7,9 miliónu korun.

Pětadvacetiletý rapper se plácl přes kapsu, když své milé Kylie Jenner k osmnáctým narozeninám pořídil fungl nové bílé ferrari, ze kterého odstranil cenovku 320 tisíc dolarů a vyměnil ji za obrovskou červenou mašli. Kylie tento ‚skromný dar‘ přijala v neděli večer před podnikem Bootsy Bellows v Los Angeles, kam se později v noci oslavenkyně i se všemi hosty přesunula z klubu The Nice Guy, kde uspořádala původní oslavu. Tomu se říká pořádné překvapení!

Úsměv na tváři tohle fáro vykouzlilo i její mamince Kris Jenner, která se dřív netajila tím, že jí Tyga nepřijde jako ideální partie. Tímhle gestem si ale možná otec téměř tříletého chlapce jménem King Cairo její sympatie přeci jen dokázal aspoň trochu získat, protože Kris na šustění penízků slyší...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám