Hlavní obsah
Článek

Cindy Crawford (58) dokázala povýšit ‚celebrití‘ přirážku do nové dimenze. Není sice nijak výjimečné, že slavné osobnosti požadují za své nemovitosti výrazně víc, než kolik za ně daly, ale chtít více než dvojnásobek pořizovací ceny, a to v rozmezí pouhého roku od koupě, se snad už dá považovat i za troufalost...

Bývalá supermodelka s manželem Randem Gerberem totiž loni za dům v Malibu zaplatila šest miliónů dolarů (148 mil. korun), nyní jej ale realitní kancelář nabízí za závratných 13,341 miliónu dolarů (329 mil. korun), a to už údajně po dvoumiliónové slevě (pochopitelně v dolarech).

Třípodlažní dům o šesti koupelnách přitom disponuje ‚pouze‘ čtyřmi ložnicemi, ale rozlohou je prostor skutečně velkorysý jak uvnitř, tak přilehlou zahradou. Přidanou hodnotou domu nejsou pouze slavní majitelé, za nimiž do domu jezdíval například blízký kamarád George Clooney, ale nejspíš i sousedé... Kromě hned vedle bydlící Julie Roberts jsou dalšími sousedy ještě Gwyneth Paltrow, Chad Smith z Red Hot Chilli Peppers nebo saxofonista Kenny G.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám