Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bio matka, ekologická aktivistka, kořenářka, kuchařka, všechna tato označení si vysloužila Linda Rybová díky svému pořadu Herbář. Pokud ale herečku těmito nálepkami označíte v reálném životě, tak se možná lehce rozohní. „S Kateřinou Winterovu nejsme kuchařky, jsme hlavně herečky, a tím je dané, že ten náš televizní pořad není tradiční cooking show. Zajímají nás kytky, příroda, bio produkty. Snažíme se náš pořad dělat zábavně,“ říká herečka.

Jelikož Česká televize odvysílala už dvě řady Herbáře a po prázdninách bude mít premiéru třetí řada, tak za Lindou logicky docházejí její kamarádky pro rady. „Možná to budí vědomí, že je člověk dobrý kuchař, rozumí bylinkám a na všechno má lék, ale já se v tomhle snažím být velmi opatrná. Lidem, kteří se na mě obrací s vírou, že jsem v tomto směru dokonalá, vysvětluju, že jsem úplně normální. Jen zkouším něco, co mě zajímá a při tom nás snímá kamera,“ vysvětluje Rybová.

A stala se herečka díky Herbáři lepší hospodyňkou? „Nikdy jsem nebyla špatná hospodyňka. Co se týká vaření, tak jsem na tom stejně jako ostatní ženy, které mají děti,“ říká Linda a dále vysvětluje: „Díky pořadu se dozvím spoustu věcí, hodně se toho naučím, spoustu věcí objevím a člověk v tom má pak mnohem větší rutinu.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám