Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Těsně předtím, než Berenika Kohoutová představila s kolegy nový seriál České televize Místo zločinu Plzeň, se vrátila z Londýna. Do metropole Velké Británie nevyrazila za památkami, nákupy, ani jinou zábavou, ale za prací. Její plán vydělat si nějaké peníze a zažít příjemné dobrodružství ale tak docela nevyšel.

„Rozhodla jsem se, že tam pojedu na prázdniny a zkusím tam ještě pracovat, ale to dopadlo naprosto hrozně. Poprvé jsem totiž pracovala jinak než jako herečka,“ svěřila Berenika.

Kohoutová byla zaměstnaná v kavárně, kde se nepohodla s vedením. „Byla jsem zaměstnaná v restauraci, pohádala jsem se s manažerem a odjela jsem zpátky do Prahy,“ vzpomíná na nepříjemný zážitek a popisuje, co se přesně přihodilo: „Nasadil mi šichtu, že jsem pracovala šest dní v kuse. Udělala jsem ze začátku chybu, protože mě nechal samotnou na celou kavárnu, a od té doby mě tak nějak šikanoval. Druhý den jsem flákla zástěrou a řekla, že odcházím.“

Herečka doufá, že to bylo úplně naposled, co si musela vydělávat manuálně. „Věřím, že mě herectví uživí. Tohle bylo hodně stresující a nerada bych to zažila znova.“

Reklama

Další články

Načítám