Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka televizního kuchaře Zdeňka Pohlreicha (67) už má téměř dokončenou léčbu rakoviny prsu. "Ještě mě čeká ozařování," vysvětlila. "Mám za sebou první operaci, kdy se sebraly nějaké uzliny a prsní žláza. A biopsie odhalila, že už tam žádný nádor není. I kdyby tam byla jedna jediná buňka, tak se to ještě musí dočistit,"  svěřila Super.cz Zdeňka Pohlreichová.

"To bude to ozařování na měsíc a půl. Ale já říkám, že i kdyby tady bouchla bomba, budou všichni mrtví a já to přežiju," říká s černým humorem. "Jsem držák, a tak hrozně chci žít, tak přežiju všechno," míní. Nádory měla jen v jednom prsu, a tak by ji měla čekat i jeho rekonstrukce. "Ale vůbec nevím, jestli si to nechám udělat," překvapila nás.

"Už jsem to říkala i panu doktorovi a ten mi říkal, ať neblázním. Ale já jsem prostě šťastná a ani k tomu prso nepotřebuju. Mám nějakou náhražku v podprsence a ta mi celkem dostačuje. Neřeším to a momentálně mi na tom v životě vůbec nezáleží. Mám úplně jiné hodnoty. Srovnala jsem si priority. Neříkám, že vzhled není důležitý," doplnila s tím, že by jí ale vůbec nevadilo vypadat jako legendární Amazonky, které si kvůli tomu, aby se jim lépe střílelo lukem, jedno prso vypalovaly.

Z úspěchu léčby se raduje. "Říkali, že měla být úspěšná ze třiceti procent, a je skoro ze sta. Musíte hlavně přehodit výhybku v hlavě a pak se uzdravíte. Je to na sto procent o psychice. Já rakovině děkuju, byl to můj dar z vesmíru, díky kterému jsem pochopila spoustu věcí," je si jistá Pohlreichová, která o tom napsala dokonce i stejnojmennou knihu Rakovino, děkuji, která vyjde na podzim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám