Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S televizí Prima se reportér Láďa Hruška (46) loučil, když v přímém vstupu o Velikonocích 2013 zaměnil jedno písmenko ve slovesu vyšupat. Reportáž se díky tomu stala skoro legendou. Nyní se na Primu vrací. "Výpověď jsem tehdy nedostal, odešel jsem do světa sbírat zkušenosti," říká Láďa, v jehož osobnost na Primě tak věří, že doufají, že se stane novodobým Přemkem Podlahou v pořadu pro kutily.

Láďa sice vydělal dost peněz na procentech z prodeje kuchařské knihy, ale už byl zase čas vrátit se do práce. "Já ale pracuju hlavně pro zábavu, a to odjakživa. Moje práce mne baví," uvedl. Vystřídat právě gurua českých kutilů Podlahu, je ovšem dost zavazující. "Já nebudu novodobý Podlaha, já budu prostě Hruška s vidlemi a rýčem nebo vrtačkou. A už nějaké hodně zajímavé kutilské tipy mám," řekl Super.cz.

Přesto jsme ještě navázali na Podlahu a zeptali se ho, zda si také nepořídil nějakou vilku se zahradou, kde by mohl být zakopaný Ukrajinec, jak se stalo právě kutilské legendě. "Vilu ne, ale nějaké důstojné zázemí pro rodiče mám vyhlídnuté. A je to starší dům se starší zahradou a jen doufám, že tam na mne nevyskočí žádný kostlivec," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám