Hlavní obsah
Článek

Divácké zprávy na Primě už toho zažily hodně, ale tentokrát si do nich moderátor Tomáš Kraus pozval vnadnou krásku, prý jednoznačně a pouze svou kamarádku, playmate Denise Ayverdi.

„V současném období veder jsem chtěl diváky trochu pobavit, a protože sám v tom shonu a pracovním vytížení si o dovolené mohu nechat jen zdát, tak jsem si alespoň několikaminutovou mini dovolenou udělal ve studiu – a s kým jiným trávit dovolenou, než s krásnou sexy dívkou,“ prozradil Tomáš něco málo ze scénáře Diváckých zpráv.

Jenomže při pohledu na ladnou dívčinu, s mírami 95 – 57 – 90 byl v „přímáku“ Tomáš najednou tak nějak mimo. Ve své jinak perfektní moderaci jaksi zadrhával a potil se patrně nejenom vedrem. Ono se nebylo ani čemu divit...

Jenomže k jeho smůle, ale taky trochu štěstí, zůstalo jen u moderování a okukování. Půvabnou Denisu totiž do studia doprovodil její přítel, bojovník MMA Karel „Karlos“ Vémola, přezdívaný „Terminátor“, jinak držitel tří titulů ve střední váze. Při pohledu na jeho muskulaturu se pak Tomáš logicky držel hodně zpátky, byť předtím vnadnou krásku bezostyšně okukoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám