Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sámera Issu (38) známe už jedenáct let, od doby, kdy jako devatenáctiletý kluk skončil na třetím místě v první české SuperStar. A teď slavil třicetiny. "Co vám budu povídat, mám z toho obrovské depky. Třicet let, to znamená: Už se prober a začni přemýšlet jako dospělý člověk," přiznal.

"My jsme interpreti, nás ten čas netíží tolik jako normální publikum, normální lidi. Ale je pravda, že to beru víc vážně než obvykle, nikdy jsem si věk tolik nebral. Na téhle akci, co jsme dělali, jsem fakt nepil, což je u mě výjimka, většinou jsem byl v tuhle dobu na akcích, kde jsem slavil narozeniny, už jsem byl opilý, anebo jsme hodně pil. Ale teď jsem si řekl, že budu mít čistou hlavu," svěřil.

A když už jsme byli u té hlavy, zajímalo nás, proč si nechal zpěvák na hlavu nalepit jakýsi příčesek či paruku, která je podle nás naprosto příšerná a připomínala nám to, co si nechal na své hlavě vytvořit i módní návrhář Osmany Laffita. "Na rozdíl od Osmanyho, který vlasy vůbec nemá, já je mám. A nechal jsem si to malinko vylepšit," tvrdil.

"Mě to baví. Líbí se mi to a všechny ostatní kolem mne to baví taky. A ať si lidi myslí, co chtějí. Ale teď to ukazovat nechci, mám to hrozný," bránil se, když jsme mu chtěli sundat kšiltovku, ale nakonec nám svoji "ozdobu" v plné kráse ukázal a tvrdil, že se líbí hlavně holkám. Co myslíte vy?

Líbí se vám příčesek Sámera Issy?
Ano, K Sámerovi se bezvadně hodí
17,3 %
Ne, vypadá naprosto příšerně
82,7 %
Celkem hlasovalo 10256 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám