Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Aneta Christovová jako většina Čechů tráví horké dny u bazénu. I když denně moderuje na rádiu Frekvence 1, na bazénové radovánky si moderátorka s největšími přírodními vnadami v českém šoubyznysu čas najde.

"Dámský klub se vysílá jen hodinu každý den, takže ráno vyrazím k bazénu na pražský Smíchov, odpoledne na tu hodinu zmizím a za chvíli jsem zase na lehátku. V těchto vedrech by to ani jinak nešlo," řekla Super.cz Aneta, která se pyšní přírodními osmičkami a v plavkách je také předvedla. Konkurovat jí může snad jen zpěvačka Dannie.

Obě dámy také bojují s nadváhou. Dannie už se hubnout pokouší a nyní to čeká i Anetu. "Mám od kolegyň doporučenou skvělou výživovou poradkyni, tak to chci zkusit. Já nemám problém s tím, že bych se přežírala, ale moje životospráva je na bodu mrazu. Nechci být hubená, to se mi ani nelíbí, ale dost kilo by to dolů chtělo," vysvětluje moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám