Hlavní obsah
Článek

Jestli si někdo myslel, že se Josef Rychtář (65) vzdá a nechá svou bývalou ženu Darinu Novou (66) na pokoji poté, co mu soud předběžným opatřením zakázal přibližovat se k ní a už vůbec nevstupovat do domu, v němž žije, tak se šeredně přepočítal! Vyplývá to alespoň z popisu událostí, které se v Říčanech poslední dobou údajně dějí!

Nová podala návrh na soud z důvodu, že má prý z manžela strach, že má důvodnou obavu o svůj život. Justice proto rozhodla: říčanský podnikatel nesmí do domu (z něho alespoň odnesl velké domácí spotřebiče, nebo jim aspoň uštípal šňůry, aby se nedaly použít) a má právo užívat jen přilehlou služebnu své firmy.

„Rychtář to pojal samozřejmě po svém. Když je Darina doma, do vily nevstoupí, ale dělá z ní vězně v jejím vlastním domě. Jakmile chce na dvůr nebo na zahradu, se zlou se potáže. Křičí na ni, že tam nemá co páchnout, že když si zabrala dům, na zbytek nemá právo,“ tvrdí náš zdroj.

Darině Nové se samozřejmě nelíbilo, jak se k ní její bývalý muž chová, a přivolala policii.

„Ta panu Rychtáři vysvětlila trochu přesněji soudní rozhodnutí. Podle něj se nesmí pohybovat nejen v domě, ale ani v jeho nejbližším okolí. Řekli mu, že tím pádem může jen do služebny a jediné, co má povoleno, je to, že má volný průchod od branky k provozovně. Nic víc. Hrozně hudroval, ale slíbil, že soud bude respektovat. Ani pod tu proslavenou pergolu, kde často probíhaly alkoholické dýchánky s jeho kumpány, už na základě soudního rozhodnutí nemůže. Darině to ale dává sežrat jinak, přes lidi, kteří s ním pečou. Pro ni se ve finále do doby, než vymete Augiášův chlév kompletně, nic nemění, je to možná ještě horší,“ dodal informátor.

Jak pravomocně rozhodl soud, Rychtář se v minulosti na své bývalce dopustil fyzického násilí, nedávno ho z podobného činu obvinila znovu. Mnohokrát jí také sprostě nadával a také vyhrožoval. Klid tak budou mít oba jedině tehdy, až nebudou žít v blízkosti jeden druhého.

Reklama

Další články

Načítám