Hlavní obsah
Článek

Hvězdný hollywoodský pár Brangelina loni vzájemnou lásku zpečetil svatbou a zároveň stačil na Maltě natočit společný film By the Sea, v němž Brad Pitt (60) a Angelina Jolie (48) prožijí manželskou krizi.

Milostný poměr mezi slavnými herci vznikl před 11 lety při natáčení filmu Mr. & Mrs. Smith, který byl dlouho jejich jediným společným projektem. Angelina se však rozhodla, že dokáže, že jim to před kamerou klape stejně jako v časech, kdy spolu ještě nevychovávali šest dětí.

Držitelka hereckého Oscara za drama Narušení už své režisérské ambice naplnila snímky V zemi krve a medu a Nezlomný. Po vážně laděných filmech z válečných konfliktů Angelina vsadila na intimnější příběh a natočila snímek o manželském páru procházejícím krizí, který je situován do 70. let minulého století.

Slavná herečka retro drama By the Sea nejen režíruje, ale obsadila do něj sebe i manžela Brada Pitta. Ten pod vedením své ženy natočil několik postelových scén a dokonce se před kamerou svléknul. Kolik toho ze svého těla ve vaně ukáže, se ovšem diváci dozvědí až v listopadu, kdy film dorazí do kin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám