Hlavní obsah
Článek

Americká rebelka, která si říká Chanel West Coast, se vždy chtěla stát ostře sledovanou hvězdou, ale prozatím příliš nezazářila. Na kontě má další vroubek, který její kariéře rozhodně neprospěje.

Šestadvacetiletá žena se snaží prosadit na televizní obrazovce i v hudebním šoubyznysu, ale její úspěchy jsou celkem zanedbatelné. Mnohem více o ní bylo slyšet kvůli finančním problémům. V roce 2012 dokonce vyhlásila osobní bankrot, protože nezvládala splácet své závazky.

Chanel West Coast opět prokázala, že má smysl pro skandály, když v losangeleském baru 1OAK napadla ženu, která nejspíš nebyla její fanynkou. Agresivní hvězdičku se poté snažila zpacifikovat zdejší ochranka, ale ta to od Chanel také schytala. Incident tak musela řešit policie, která problémové zpěvačce nasadila pouta a odvezla ji na stanici, kde měla vysvětlit své chování.

Nesoudná celebrita nakonec ostudnou zkušenost zúročila ve svůj prospěch. Na sociální síti zveřejnila fotku s modřinami na zápěstí a tvrdila, že se stala obětí brutálního policejního zásahu.

Reklama

Další články

Načítám