Hlavní obsah
Článek

Že se někdy vyfotí Zdeněk Pohlreich (67) s Láďou Hruškou (46), a ještě se u toho bude usmívat, to by nikdo nečekal. A stalo se. Láďa je novou tváří televize Prima, kde bude od září moderovat kutilský pořad, a s Pohlreichem tak budou působit ve stejné televizi.

"Já s tím problém nemám a nikdy jsem neměl," řekl Super.cz Pohlreich, v minulosti se ale netajil tím, že Láďa pro něj rozhodně není žádný kuchař. "To pro mě není žádný kuchař, je to televizní klaun. Gastronomickej analfabet... nebo debil," nechal se slyšet.

Nyní to vypadá, že by se z nich snad dokonce mohli stát přátelé. Alespoň to tak vypadalo na představení podzimního schématu televize Prima. Pohlreich se se svým pověstným humorem přiznal, že žádné jídlo z dílny Hrušky ještě neochutnal.

"Láďův recept na legendární kuřecí kůžičky? Neměl jsem to potěšení. Má tam studnici receptů. Viděl jsem toho málo, viděl jsem knížku, ale žádný recept si nepamatuju. Moc hezký prezentace jsou tam, hezky nandaný je to na talíři," směje se Pohlreich. "To jsem dělal já," doplní ho Hruška. "Je to vidět, moc krásný," usměje se věhlasný kuchař.

Hruška nahradí v kutilském pořadu Přemka Podlahu. A dokonce už vymyslel i zlepšovák pro Pohlreicha. "Pro Zdeňka bych mohl vyrobit jednoduchý kořenky. Na kolíček na prádlo napíšete, o jaké koření se jedná. Pak balíček smotáte a nahoru píchnete kolíček. A máte kořenku jak vyšitou," dodal Hruška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám