Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Berenika Kohoutová není z těch žen, které by na sebe házely make-up fankou. Na premiéru filmu Cesta do Říma, kde hraje hlavní ženskou roli, se ale nechala nalíčit od profesionálů a skoro jsme ji nepoznali. A nejen my. "Dokonce ani jedna moje kamarádka," svěřila Super.cz.

"Normálně takhle nalíčená nechodím, ale v tomhle případě, když ve filmu hraju takovou osudovou ženu, jsem chtěla, aby to tak nějak navázalo, právě i co se líčení týče," uvedla Berenika, které to nesmírně slušelo, a tak jsme jí říkali, že by měla takhle chodit častěji.

"V civilu na to nemám nervy. To se skoro vůbec nelíčím. Většinou nemám vůbec nalíčené ani oči a používám jenom výraznou rtěnku. A ne takhle tmavou, spíš růžovou nebo oranžovou. Na druhou stranu si profesionální líčení docela ráda užívám třeba při focení nebo na takovéto akce," doplnila s tím, že když ji někdo vidí ve filmu, v civilu by ji běžně nepoznal.

Teď Bereniku čeká natáčení seriálu Ulice, od prosince začne točit pro Českou televizi seriál Trapný padesátky a vrací se i k divadlu. "Od jara bych měla zkoušet dvě představení, ale zatím to není úplně potvrzené. Divadlo jsem dlouho nedělala, tak si toho strašně vážím," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám