Hlavní obsah
Článek

Bezkonkurenčně nejprodávanější kniha české historie bude mít bratříčka! Zatímco ale předchozí kuchařku Levně a chutně s Láďou Hruškou (46) vydávala televize Nova a její někdejší tvář měla z prodaného výtisku jen pár drobných, po přechodu na Primu, kde bude účinkovat v Receptáři, si vydává novou kuchařku sám. „První náklad už je předem rozebraný,“ dozvěděli jsme se.

Zatímco první kuchařce (Nova už vydala i dvojku, tentokrát už bez Hrušky) především propůjčil svou tvář a pomáhal vybírat recepty, na té druhé s názvem Láďa Hruška se vrací: Kuchařka pro samouky prý dřel do úmoru. „Všechno vařil, sepisoval, opravdu si na tom dal ohromně záležet. Nic nebere na lehkou váhu, věnoval tomu několik měsíců,“ říká jeho manažer Pavel Novotný s tím, že dílko vydá první záříjový týden agentura jeho otce Pavla Novotného.

Podle něj se už nemůže stát, že by prodej knížky dosáhl čtyř stovek tisíc prodaných výtisků, tento rekord prý už jen tak někdo nepokoří. „Ať se prodá sto nebo dvě stě tisíc, hlavní je, že je to poctivá práce,“ dodal.

Podle oslovených distributorů není bez šance, aby prodej dosáhl třeba čtvrt miliónu kusů.

„Protože si tentokrát vyjednal lepší podmínky, mohl by si při takovém nákladu vydělat i šest miliónů korun,“ myslí si někteří z nich.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám