Hlavní obsah
Článek

Česká Miss 2011 Jitka Nováčková (31) se nezastaví. Je tomu jenom pár hodin, co se vrátila z herecké školy New York Film Academy a už je v jednom kole. Nejenže se chystá na focení nové kampaně České Miss, navíc se připravuje na cestu do brazilského Sao Paula, kde bude bojovat o titul Miss Universe. A právě tam uplatní své nově nabyté jazykové a herecké vzdělání. Jitka se v Americe ale celé dny nevěnovala jen studiu, několikrát si dokonce vyhodila  z kopýtka.

Jitka Nováčková svou účastí v soutěži krásy Česká Miss nezískala jen titul nejkrásnější dívky pro rok 2011. Otevřely se jí dveře i do světa herectví. Díky Nadaci Zdeňka Bakaly se dostala na prestižní hereckou školu, kde si zdokonalovala nejen svou angličtinu. Navíc si vyzkoušela, jaké je to podílet se na výrobě filmů.

„Mám za sebou hodiny praktických cvičení i herecké teorie. Nejrůznějšími monology a dialogy jsme zdokonalovali nejen projev, ale vyzkoušeli jsme si také práci pomocníků u filmu jako jsou klapka nebo skriptka a průběh běžného amerického castingu,“ popisuje nadšeně Česká Miss 2011, která byla ve třídě jediná bez předchozích hereckých zkušeností. Přesto mezi spolužáky rychle zapadla a stali se z nich přátelé.

Svůj návrat do republiky dokonce řádně obrečela. „Musím přiznat, že jsem konec kurzu obrečela. Už jsem se ale se dvěma spolužačkami domluvila, že je navštívím. Jedna bydlí ve Vídni, takže to budu mít kousek, ale za druhou poletím až do Austrálie,“ svěřila se se svými plány do budoucna Jitka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám