Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hodně nečekaný zpětný úder zvolila zpěvačka Perrie Edwards, která před několika dny dostala po čtyřech společných letech kopačky od Zayna Malika. Bývalý člen kapely One Direction se navíc s krásnou partnerkou rozešel zbaběle pomocí smsky. Edwards se už zdá být z nejhoršího venku a smutek se v ní možná pomalu mění ve vztek a touhu po odplatě... Perrie ovšem zvolila mimořádně rafinovanou pomstu, když na Instagramu sdílela fotografii v proklatě dráždivých svatebních šatech...

Dvaadvacetiletá členka dívčí skupiny Little Mix jako by chtěla vzkázat: „Tohle sis mohl vést k oltáři.“ Edwards totiž od stejně starého Malika v roce 2013 po jeho nevěře a následném doprošování se dostala zásnubní prsten.

Netradiční celoplošně průsvitné šaty s vlečkou a stojáčkem opatřené bílým body dokonale zdůraznily zpěvaččiny útlé křivky a jejich tvůrkyni a nadějné návrhářce Lesley de Freitas sdílením na sociální síti Perrie udělala tu nejlepší reklamu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám