Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka a stand-up komička Amy Schumer v úterý chtěla udělat něco pro své tělo. Vzala si sportovní šortky a tenisky, vybavila se hudbou a vyrazila ven. Odhodlání ovšem ztroskotalo na pořádném vedru a dusnu, které toho dne vládlo v New Yorku. Teploty překračovaly tropickou třicítku, což pro Amy, která nějaké to kilo v poslední době přibrala, bylo samo o sobě dost nesnesitelné.

Vyvinout aktivitu v takových podmínkách v rozpáleném velkoměstě musí být očistec i pro zkušené běžce, a tak není divu, že Amy měla po chvilce co dělat i s obyčejnou chůzí a spíš než na ulici už se viděla v klimatizovaných prostorách nějakého fast-foodu, kterým prý málokdy dokáže odolat ...

Čtyřiatřicetiletá herečka, jejíž parketou jsou převážně seriály, se dokázala prosadit hlavně ve svém vlastním projektu Inside Amy Schumer. Zde skvěle zúročuje svůj satirický smysl pro humor pomocí skečů inspirovaných situacemi z vlastního života. Hrála ovšem rovněž v populárním seriálu Girls či aktuálně v komedii Vykolejená.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám