Hlavní obsah
Článek

Asi jen ten největší naiva si mohl myslet, že Felix Slováček, muž, jehož nevěra Dagmar Patrasové (67) s mladou múzou už nějaký ten týden hýbe českým šoubyznysem, dodrží slovo a nebude se s ní vídat. Když ho teď s Lucií Gelemovou znovu načapali, poslala jí stále ještě manželka Slováčka vzkaz!

To, že i přes přísahy, že úlet, který dříve odmítal a nyní bez problémů přiznává, ukončil, přesto se ale s mladou výtvarnicí dál vídá, Patrasovou šokovalo. „Chtěla bych ji požádat, ať ho přestane zabíjet,“ vzkázala proto ve VIP zprávách své sokyni v lásce.

„S Dádou jsme v naprosté pohodě (to si myslí ale jen on sám, herečka a zpěvačka to odmítá – pozn. red.). S Lucií se potkáme, řekneme si ahoj, ale nejsme ve vztahu, že bychom byli milenci, spíš už jenom kamarádi. Jsme ve velmi omezeném kontaktu,“ prozradil Super.cz Slováček v den pohřbu Dádiny tetičky, po němž hned běžel za Gelemovou.

Patrasovou jejich setkání opět hluboce ranilo a dál uvažuje o rozvodu, nicméně její vzkaz Lucii prý není nijak zlý. Slováček podle ní na tom není vůbec zdravotně dobře.

„Samozřejmě mě hrozně ponížil a dělá ze mě idiota, ale na druhou stranu mám o Felixe velký strach. Znám jeho zdravotní stav, a tak se bojím, jestli si na sebe nenaložil příliš těžké břemeno. Může to skončit špatně,“ řekla nám už před časem královna dětských srdcí.

Reklama

Další články

Načítám