Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Představitelka nezapomenutelné Angeliky Michele Mercier se před časem stáhla z veřejného života a dnes si bedlivě vybírá, které události se účastní. Ovšem pozvání od monackého prince Alberta II. s jeho chotí Charlene se neodmítá, a tak se legendární francouzská herečka před několika dny dostavila do Monaka, aby se zde s královským párem osobně setkala během tradičního galavečera Červeného kříže.

Stalo se tak koncem července během konání 67. ročníku plesu s názvem Red Cross Ball. Rodiče ročních dvojčátek Jacguese a Gabrielly přišli představitelku tehdejší markýzy andělů pozdravit ještě před začátkem události. A zatímco princezna Charlene okouzlila v elegantní červené róbě od Valentina, model francouzské herečky působil velmi rozpačitě a rozhodně nelichotil její postavě.

Mezi 850 hosty plesu, kteří obdrželi pozvánku na tuto prominentní událost, byla například i modelka Victoria Silvstedt nebo zpěvák Sting, který během večera vystoupil s několika písněmi. Po večeři okolo půlnoci pak hosté mohli sledovat ohňostroj umístěný po obou stranách zálivu.

Reklama

Další články

Načítám