Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (53) nikdy nepatřila k velkým sportovním nadšencům. O to víc nás překvapilo, že vyrazila na sportovně laděnou dovolenou! Společně s rodinkou momentálně brázdí horské terény malebných Jeseníků. A protože Csáková patří ke zpěvačkám s pořádně naditým hrudníčkem, bylo hned jasné, že se cyklisté budou mít opravdu na co dívat.

V upnutém cyklistickém tričku totiž zpěvaččina ňadra pořádně vynikla, a to i bez hlubokého výstřihu. Kolaři, kteří Csákovou v Jeseníkách potkali, si však museli nechat zajít chuť, protože zpěvačka drandila po cyklostezkách s urostlým manželem Radkem. Vskutku netradičně strávenými volnými chvilkami se spokojená cyklistka Ilona pochlubila na sociální síti.

"Posílám pozdravy z aktivní dovolené v Jeseníkách. Vzhledem k tomu, že syn Daniel už nějaký ten pátek jezdí na kole, tak jsem se nechtěla nechat zahanbit a pořídila si kolo též. Tak mi držte pěsti, ať si někde nenamelu," vzkázala fanouškům odhodlaná Csáková, která si jízdu na čerstvém horském vzduchu určitě zamilovala a kdo ví, zda si nakonec netroufla na nejvyšší vrchol Jeseníků Praděd.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám