Hlavní obsah
Článek

Modelka Vlaďka Řepková (42) a fotbalista Tomáš Řepka (50) se rozvádí. Modelka potvrdila, že rozvodové papíry už jsou u právníka. A vypadá to, že krize v manželství, kterou exkluzivně Super.cz loni v květnu potvrdila, se páru vyřešit nepodařila. Tenkrát Vlaďka doufala, že najde recept na to, jak vztah s Tomášem udržet.

"Prožívali jsme celkově náročné období. Tomáš skončil s fotbalem, byli jsme 24 hodin denně spolu v jednom prostředí, on se z toho člověk může i zbláznit. Já jsem teď zvolila strategii, že odjíždím každou volnou chvíli k rodičům a za babičkou na sever Čech. Mám tam byt, kde jsem s dětmi, a odpočineme si. Je to dobrá terapie. Tomáš chodí na ryby, relaxovat. Máme teď období, které není ideální, ale chceme ho překonat," přiznala Super.cz loni v květnu modelka.

O rozvodu ale slyšet nechtěla. "Prozatím ne. Nebudu ale říkat nikdy. V tuto chvíli doufám, že se nám to nestane. Nebrali jsme se proto, abychom se rozváděli," dodala Vlaďka, které se ale bohužel touha po záchraně manželství nevyplnila. Mluví se o tom, že za rozvodem stojí nevěra Erbové. Zjišťujeme pro vás podrobnosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám