Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Léto je ideálním obdobím pro vylepšení a oživení domácnosti. Nejlépe veselým barevným nábytkem a bytovými doplňky ve vintage stylu, který se momentálně těší obrovské oblibě široké veřejnosti, celebrit i interiérových designérů. A není divu – je nadčasový a potěší každé oko. Nyní si veškeré originální kousky můžete pořídit s 50% slevou! Stačí zadat v e-shopu kód LETO50. Nechte se okouzlit…

Exotická krása z Bali

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přivezte si domů exotiku! Nádherný zahradní a bytový nábytek z Bali dodá vaší domácnosti šmrnc a barvu. Každý kousek je originál prodchnutý hlubokou duchovní atmosférou tohoto nádherného ostrova. Barevnost interiéru v duchu Bali je symbolem životní energie a radosti ze života!

IB Laursen – dánská kvalita a styl

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dánská společnost IB Laursen klade velký důraz na kreativitu a schopnost objevovat nové trendy. Od výrobků značky IB Laursen můžete očekávat jednoduchý, avšak elegantní vzhled, funkčnost, dlouhou životnost, originalitu… a v neposlední řadě i přijatelnou cenu. Vyberte si z úžasných chlebníků, dalších kuchyňských doplňků či stylového nádobí!

Vyřezávaná zrcadla jako originální doplněk každého interiéru

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zrcadla v úchvatných vyřezávaných rámech poslouží nejen pro kontrolu účesu, ale i jako stylový doplněk v hale či dívčí ložnici. Díky těmto řezbářským skvostům se stane z každé holčičky malá princezna. Výrazné estetické prvky umocní krásu každého interiéru.

Komody, skříňky a konzolové stolky – vintage nábytek z masivu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dopřejte si originální kousek, který bude krášlit jen a pouze váš interiér! Komody, skříňky a konzolové stolky vyráběné ručně z masivního jilmového dřeva jsou nejen funkční, ale i krásné. Možnosti využití jsou široké – těmito nádhernými kousky můžete ozdobit vstupní halu, nebo si je umístit do ložnice. V každém případě si z naší široké nabídky jistě vyberete.

Industriální styl – když se snoubí dřevo s kovem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Industriální nábytek do jakéhokoliv interiéru přinese atmosféru staré, dávno opuštěné továrny. Oprýskané cihlové zdi, obnažené nosné trámy a trubky, betonové sloupy… Objevil se vám při této představě na rtech spokojený úsměv? Jestli ano, neváhejte… Odlehčit tento styl můžete hravě – stačí vybrat doplňky v kontrastních zářivých či pastelových barvách.

Další články

Načítám