Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtyřicet let starý komediální seriál Taková normální rodinka má pokračování. A všichni žijící protagonisté se v něm opět objeví. A to včetně dvojice želviček. "Produkce nás ujistila, že jde opravdu o ty Poldinky, které se objevily v původním seriálu. Chceme tomu věřit, protože želvy jsou proslulé dlouhověkostí," svěřil generální ředitel TV Prima Marek Singer.

Z původního osazenstva se v seriálu nazvaném Rodinka, který poběží na obrazovkách od září, objeví Jana Štěpánková, Daniela Kolářová a Jaromír Hanzlík. Mezi nováčky se objeví také Lucie Vondráčková (44), která tak vzala poslední seriálovou roli před seznámením s hokejistou Tomášem Plekancem (41).

Seriál má šest dílů. Spolupracovala na něm původní autorka scénáře Fan Vavřincová, natočil ho renomovaný režisér Dušan Klein a Prima ho koupila od filmové společnosti, která se prý při prodeji rozhodovala podle kritéria, kdo víc zaplatí.

Reklama

Další články

Načítám