Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do seriálu Ulice se vrací postava kadeřnice Digi, tedy herečka Michaela Maurerová. "Bylo mi řečeno, že se vlastně nevrací. Já tam celých sedm let byla, jen jsem žila v Londýně a psala jsem pohledy," vysvětlila Míša.

Ta kdysi z Ulice odešla po vzájemné dohodě, protože chtěla otěhotnět. To se tenkrát podařilo a její dvojčata Pepa a Majdalenka už půjdou v září do školy. "Bude to ostrý start, kdy se stanou součástí instituce a do smrti už je budou čekat jen povinnosti," míní Maurerová.

"Snažím se je na to připravit, ale to se asi nedá. Ale myslím, že to zvládneme. Taky jsem dokončila základní školu," smála se. "O mně pak je, abych zvládla být trpělivá. Zatím se mi zdá, že by se jim mohla líbit paní učitelka, která se mi na první třídní schůzce jevila jako krásná a sympatická ženská. Já budu jen takový domácí koordinátor," dodala.

Prázdniny už Míše a dětem zřejmě skončily. "Užili jsme si je. Byli jsme v Legolandu, pod stanem, u vody, s tatínkem byly děti u moře. Teď jsme měli odjet do jižních Čech na koně, ale všichni jsme chytili angínu, máme antibiotika a koně si užijeme ven ve hře Dostihy a sázky, která u nás doma právě letí. Ale snad se ještě na nějaký výlet vypravíme," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám