Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to už potřetí za poslední tři roky, co Simona Krainová (51) vyrazila na dva týdny s rodinou na ostrov Lanzarote. Mohlo by se zdát, že modelka zde viděla a zažila všechno, co je vůbec možné, ale chyba lávky. Včera si s rodinou udělala poprvé výlet na nedaleký ostrov Fuerteventura.

Vzhledem k tomu, že tento ostrov je pověstný svými surfařskými školami, tak i Krainová si to vyzkoušela s prknem. „Odjakživa jsem toužila sjíždět vlny na prkně a na tuhle příležitost jsem se moc těšila,” nechala se slyšet modelka, kterou po dobu jednoho dne zkoušel do tohoto sportu zasvětit český surfař David Koblasa, který zde žije už sedmnáct let. „Po jednom dni se ze mě nestal profík, ale musím se přiznat, že mě to moc bavilo,” nechala se slyšet Simona.

Krainová se s manželem, sestrou a syny přemístila z Lanzarote na Fuerteventuru trajektem společně s jejich pronajatým autem. Skupina tak měla skvělou příležitost, aby procestovala tento ostrůvek křížem krážem a odhalila všechny jeho skryté krásy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám