Hlavní obsah
Článek

Taková láska to byla... Okouzlující pěvecký pár, který byl od roku 2013 i zasnoubený, je prý už pár dní minulostí. Dvaadvacetiletá Perrie Edwards a stejně starý Zayn Malik se nečekaně rozešli. Kráska ze skupiny Little Mix od bývalého člena kapely One Direction dostala košem a podle svých blízkých je úplně zničená. Přesto statečně vzkázala fanouškům, že je v pořádku a poděkovala za podporu. Učinila tak během svého úterního vystoupení v jednom z pořadů televize E!, kde udržela statečnou tvář.

Dvojice se seznámila začátkem roku 2011 v soutěži X Factor, kde oba účinkovali. Randit spolu ovšem začali až o několik měsíců později po Zaynově rozchodu s jinou účastnicí soutěže Rebeccou Ferguson (29). Začátkem roku 2013 se ovšem provalila Malikova nevěra s číšnicí a od Edwards dostal kopačky. Týdny žadonil o odpuštění. Nakonec se jej dočkal až s briliantovým prstenem v ruce. Zásnuby v srpnu onoho roku tak proběhly za vskutku netradičních okolností.

Dvojici to ovšem od té doby klapalo. Problémy nastaly v momentě Malikova opuštění skupiny One Direction. Perrie se dokonce dočkala označení 'druhá Yoko Ono', jelikož jí byla přisuzována vina za Zaynovo rozhodnutí vydat se na sólovou dráhu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám