Hlavní obsah
Článek

Z televizní obrazovky si ji sice ještě dobře pamatujeme, delší dobu už se ale věnuje své původní profesi - překladům. Marta Skarlandtová překládá divadelní hry pro divadlo Ungelt, které vlastní její bratr Milan Hein, je autorkou libreta a textů k původnímu komornímu muzikálu tohoto divadla Touha jménem Einodis v hlavní roli s Martou Kubišovou a píše pro ni také texty k písním.

Kromě práce je dnes někdejší hlasatelka hlavně babičkou na plný úvazek a věnuje se svým dvěma vnoučatům, vnučce Lauře a vnukovi Theovi, od dcery Lindy. V červnu oslavila 40. výročí svatby se svým manželem Zdeňkem, kytaristou country skupiny KTO.

Na televizní obrazovku už by se dnes dle svých vlastních slov v žádném případě nevrátila a prý jí vůbec nechybí. Jak báječně ve svém věku Marta Skarlandtová vypadá, můžete vidět na stylizované fotografii, která je součástí výstavního projektu Lenky Hatašové s názvem V jiném světle. Nejen Marta Skarlandtová, ale i dalších padesát známých osobností, je v pražské Nikon Photo Gallery k vidění do konce prázdnin.

Reklama

Další články

Načítám