Hlavní obsah
Článek

Řada slavných maminek využívá služeb výživových poradců, kteří zjednodušují jejich honbu za dokonalou postavou. Tomu se zpěvačka Victoria (40) jen směje. Kráska vsadila na těžký kalibr a začala se s profesionálními sportovci věnovat triatlonu.

„Když jsem po druhém porodu kojila svou dceru Annabellku, tak v televizi zrovna popisoval trenér olympionika Michaela Phelpse výhody triatlonu. Jsem bláznivá, a tak jsem šla po hlavě do toho,” vzpomíná Victoria, která začala trénovat krátce po šestinedělí.

„Nebylo úplně lehké získat nějaké vedení, v žádném klubu mě nechtěli přijmout, protože si mysleli, že jsem jen rozmařilá zpěvačka, co si chce něco vyzkoušet a hned toho nechá. Pak jsem se seznámila s Pavlem Mužíčkem, který mi moc pomáhá, baví mě to,” prozradila nám zpěvačka během rozhovoru, který jsme s ní natáčeli u soukromého bazénu golfového klubu v centru Prahy.

Tvrdá dřina v podobě plavání, běhu a jízdy na kole nese své ovoce. „Mám určitě zpevněný zadek, nemám břicho a moje lýtka jsou užší,” pochvaluje si interpretka hitů Boneshakin' Hot, This Life či úspěšné předělávky hitu Hotel California.

Zpěvačka se kvůli svému manželovi trvale odstěhovala do Brazílie, kde se sama zúčastnila dvou velkých triatlonových závodů. „Trénovala jsem víc v Rio de Janeiru než v Praze. Bydleli jsme totiž přímo před pláží Copacabana, kde jsem trénovala běh i plavání v moři,” dodala zpěvačka Victoria.

Související témata:
Triatlon

Reklama

Další články

Načítám