Hlavní obsah
Článek

Šedesátiletý veterán filmového plátna Willem Dafoe se do manželství vrhl až v roce 2005. Tehdy se oženil s Giadou Colagrande (39), která vypadá spíše jako jeho dcera. A to tím spíše, když se slavný pár společně vypraví na pláž.

Uznávaný herec už má sice třiatřicetiletého syna Jacka, ale jeho matku Elizabeth LeCompte si nikdy nevzal za ženu. Manželství si tak užívá až na stará kolena, kdy mu dělá společnost atraktivní Italka. Když se ovšem společně objevili na pláži, Willem nemohl zatajit, že patří ke dříve narozeným. Zatímco Giada v bikinách předvedla ladné křivky, on v plavkách potvrdil, že už má nejlepší léta za sebou.

Willem Dafoe ovšem nemá s odhalováním problém, což na stříbrném plátně ukázal už několikrát. Jeho pestrá filmografie zahrnuje erotický thriller Tělo jako důkaz, v němž si užil intimní chvilky s Madonnou, i šokující horor Antikrist plný explicitního sexu a mučení.

Nejkontroverznějším počinem jeho kariéry je však snímek Poslední pokušení Krista, který pohoršil věřící tím, že Ježíše v jeho podání vykreslil jako nevyrovnanou postavu pochybující o svém údělu. A aby té skandálnosti nebylo málo, Dafoe ve filmu Pasolini ztvárnil slavného režiséra, jehož počin Saló aneb 120 dnů sodomy patří k tomu nejzvrácenějšímu v celých dějinách kinematografie.

Reklama

Další články

Načítám